Belgijska manekenka šokirala javnost fotografijama iz Aja Sofije

Piše: Redakcija

Belgijska manekenka Marisa Papen ponovo je šokirala svjetsku javnost svojim fotografijama koje je objavila na Instagramu. Mlada menkenka koja je prošle godine uhapšena u Egiptu gdje je gola pozirala ispred drevnih hramova, ovoga puta zgrozila je javnost slikaviši svoje intimne dijelove tijela na ulazu u nekadašnji hram, a danas muzej, Aja Sofiju.

Marisa koja sebe opisuje kao slobodnog ekspresionistu, otputovala je Turusk zajedno sa fotografom Jessiejem Walkerom, gdje su se prema njenim riječima našli slučajno. Nakon što je kupila burku i obukla je, odlučila je napraviti niz fotografija unutar same građevine, ali zbog velikog broja turista i video nadzora koji pokriva cijeli objekat, odlučila je to uraditi na samom ulazu.  

-Nakon što smo neko vrijeme čekali da uđemo, iznenadio nas je broj kamera tamo. Doslovno, svaki kvadratni centimetar im je pokriven. Ako ste ikad bili u Aja Sofiji, znat ćete da tamo ne prođe dan bez hiljadu ljudi- rekao je Jessie. 

https://www.instagram.com/p/BpQ9BpABRa2/?utm_source=ig_embed

Obzirom na veliki broj turista, Marisa i njen fotograf su se na zaprepašćenje prisutnih odlučili napraviti skandalozne fotografije. Marisa je podigla burku, a Jeesi je uslikao njeno nago međunožje na opšte zgrožavanje prisutnih.

-Jessie i ja volimo o sebi da razmišljamo kao o modernim “Bonnie and Clyde” na “James Bond” misiji i uživamo u svakom minutu opasnosti u kome se iznova nađemo- izjavila je Mairsa. 

Njih dvoje su se odvaži sutradan ponovo doći pre Aja Sofiju, iako su tvrdili da su primijetili da ih je neko pratio. Ovoga puta nisu se fotografisali, a ubrzo nakon toga su napustili zemlju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti