Vrtoglavo visoke štikle Meghan Markle u trudnoći

Piše: Redakcija

Na zatvaranju igara Invictus koje su se ove godine održavale u Australiji, Meghan Markle održala je govor. Invictus igre pokrenuo je princ Harry prije četiri godine, a na prošlogodišnjem otvaranju u Torontu svijetu je prvi put predstavio ljubav svog života – Meghan Markle. Tada niko nije ni slutio da će Meghan uskoro postati njegova supruga. 

Na ovogodišnjem zatvaranju vojvotkinja od Sussexa održala je kratak govor tokom kojeg je uputila poseban pozdrav svim sportašima koji učestvuju na igrama i kazala kako joj je čast biti u njihovom društvu. 

Obučena u jednostavnu zelenu haljinu Antonija Berardija, buduća mama naprosto je blistala. Pokazala je i da bez obzira na blaženo stanje još uvijek voli nositi odvažne cipele s vrlo visokom potpeticom. 

Ovaj put odabrala je bež salonke brenda Aquazzura s tankom potpeticom od čak 10.5 centimetara. Model pod nazivom “Casablanca” prodaje se po cijeni od 595 eura, a zahvaljujući dodatku oko gležnja koji vizualno podsjećaju na okove, naoko lagana salonka ipak je sigurnija za hod.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti