Jelena Perčin: Bila sam u čudu kada mi je Momčilo rekao koliko ima godina

Piše: Redakcija

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se tokom audicije za snimanje druge sezone serije “Kud puklo da puklo”, nakon koje su ubrzo započeli ljubavnu vezu. Ona je nedavno medijima otkrila kako je sve izgledalo, te kako su ona i Momčilo iz jedne pomalo bezazlene veze stupili u brak, a nedavno su dobili i kćerku Mašu. 

-Sjećam se kada je dolazio na audiciju. Bio je mladolik i tako i ja sam ga pitala: “Koliko ti imaš godina, koje si godište?” – rekla je Jelena, iznenadivši se kada joj je Momčilo rekao da je rođen 1990. godine. 

Ona je izjavila kako je tokom snimanja serije, stekla simpatije prema mladom crnogorskom glumcu ne sluteći šta će se poslije dogoditi.

-Stvarno smo bili dobri prijatelji i dosta smo se družili. Jako smo puno razgovarali. Uhvatio me na prepad. Da sam imala prostora da mislim, ne bismo bili tu gdje jesmo- izjavila je glumica.

Jelena već iz prvog braka ima kćerku Lotu koja je nedavno proslavila 9. rođendan, a kako je glumica izjavila, Lota se jako obradovala nakon saznanja da će dobiti sestricu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti