William i Harry podijelili Kensingtonsku palaču: Došlo vrijeme da krene svako svojim putem

Piše: Redakcija

Fanovi kraljevske porodice su s nevjericom dočekali vijest s britanskog dvora u kojoj se najavljuju neke promjene. Naime, braća William i Harry, koji su se do sada pojavljivali na mnogim događajima zajedno, i onda kada je William oženio Kate, od sada se čini da bi mogli na događaje mogli dolaziti odvojeno.

Roya Nikkah, dopisnica kraljevske porodice, ovog je vikenda za „The Sunday Times“ otkrila da su se promijenile uloge unutar kraljevske kuće, naročito za Harryja i Williama. Braća se polako pripremaju da svako krene svojim putem, a čak razmišljaju i kako da podjele kućanstva u Kensingtonskoj plači, kako bi se razdvojile i uloge Kate i Meghan.

Vijest koja se jako brzo proširila u medijima bila je velika novost za sve koji su pratili zajednička pojavljivanja dvojice braće.

Rezultat slika za william i harry

– Braća su itekako ovisila i oslanjala se jedan na drugog nakon što im je umrla majka, ali, sada svako ima svoju porodicu, stoga su se i te stvari promijenile. Naravno, da su i Harry i William sada puno više fokusirani na svoje vlastite porodice, naročito otkako se Harry vjenčao s Meghan. Ali su odlučili krenuti svako svojim putem, bit će još mnogo prilika da uživamo u njihovoj bratskoj ljubavi – otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici za „The Sunday Times“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti