Young Greatness: Reper ubijen dok je izlazio iz prodavnice

Piše: Redakcija

Poznati američki reper Young Greatness ubijen je juče dok je izlazio iz jedne prodavnice u New Orleansu. Kako su saopštili lokalni mediji, reper je sam ušao u jedan market, a nedugo nakon izlaska na njega su pucala dvojica muškaraca koji su potom ukrali njegov automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu. Policija se dala u potragu za napadačma, a na lice mjesta ubrzo je stigla hitna pomoć koja je samo mogla proglasiti smrt. Nedugo nakon ubistva, medijima se obratila majka nastradalog repera koja je izjavila da “mrzi New Orleans” i da je jako razočarana u lokalnu. 

-Eto im njihova politika. Previše majki ide na groblje dok oni sjede i igraju se politike s našim životima- izjavila je majka nastradalog repera. 

Ovo je samo jedno u nizu ubistava na jugu SAD, a New Orleans je odavno postao opasno mjesto življenja, budući da se ubistvau ovom američkom gradu dešavaju skoro svakodnevno, a sve je više mladih koji svoje živote gube u oružanim sukobima na ulicama ovog grada. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti