Princ Harry poražen je od Meghan u zanimljivom takmičenju

Piše: Redakcija

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle posljednjih dana nalaze se na proputovanju kroz Novi Zeland, gdje su se družeći sa lokalnim stanovništvom odlučili na kratko zabaviti. Naime, njih dvoje su se našli u Aucklandu gdje su im društvo pravili mališani sa kojima su odlučili zaigrat jednu zanimljivu igru. Oni su se podijelili u dva tima, a svako je iza sebe imao po nekoliko članova tima koji su se takmičili u bacanju gumenih čizama. Na kraju, više sreće imala je Meghan koja je na radost svoje ekipe bila bolja od Harryja i njegovog tima.

-Nije bilo previše rivalstva. Mislim da je mislila da nema šanse da će pobijediti. Ali pobjedila je- rekla je djevojčica po imenu Isabel koja se nalazila u timu Meghan Markle.

Tokom boravka na sjeveru ove zemlje, Harry i Meghan posjetili su zaštićeno prirodno područje sjeverno od Aucklanda.

Tokom dana, Novi Zeland je potresao jak zemljotres koji se osjetio na južnom ostrvu ove zemlje. Potres je bio jačine 6,1 stepen Richterove skale, ali se ipak nije osjetio na sjeveru zemlje gdje se kraljevski par trenutno nalazi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti