Zahtjevna vojvotkinja: Meghanin prvi suprug morao potpisati “trudnički” ugovor

Piše: Redakcija

Sigurno je da je britanska vojvotkinja Meghan Markle trenutno  jedna od najpopularnijih osoba na svijetu, a ona i princ Harry  očekuju svoje prvo dijete. No, uprkos tome što trenutno uživa u bračnoj idili s Harryjem javnost se i dalje interesira za sve detalje iz njenog prvog braka s producentom Trevorom Engelsonom za kojeg se udala 2011. godine. Tako je otkriveno da je sadašnja vojvotkinja od bivšeg supruga zahtijevala da potpiše “trudnički” ugovor kojim se on obavezuje da joj plaća privatnog trenera, nutricionistu i dadilju kako bi Meghan bila u mogućnosti da se nakon potencijalnog porođaja vrati svakodnevnim životnim aktivnostima, ali i na izgled prije trudnoće. 

– Članovi njene porodice lako dobivaju kilograme, pa je Meghan u stalnom strahu od debljanja. Čim dobije koji kilogram, lice joj se promijeni, pa se htjela osigurati da će brzo nakon rođenja djeteta biti ponovo spremna za kamere – otkrio je izvor blizak vojvotkinji za The Daily Mail. 

Ono što nije poznato je da li je i princ Harry bio “primoran” da potpisuje ugovore, ali se zna da će se Meghan morati prlagoditi kraljevskim pravilima i propisima kada je odgoj djece u pitanju.

Image result for meghan and trevor wedding

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti