U krugu najbližih: Još jedno slavlje u životu Lepe Brene

Piše: Redakcija

Regionalna zvijezda Lepa Brena prošle je sedmice u Beogradu održala koncertni spektakl, a tim povodom je sinoć priredila proslavu u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Naime, ona je sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem ugostila svoje prijatelje i saradnike, a podršku su joj pružili i članovi porodice. Proslavi su u skladu s tim prisustvovali i Filip i Aleksandra koja se trenutno nalazi na trudničkom bolovanju. 

Brena je ovom prilikom istakla da je spektaklom koji je održala prošle sedmice ostvarila svoj najveći san, te dodala da joj je sada u planu da se posveti privatnom životu. To svakako uključuje i  dolazak prinove u porodicu, a Brena nije krila koliko je uzbuđena zbog Aleksandrine trudnoće. 

– To je najljepša vijest koju smo mogli da dobijemo u ovim godinama. Kad god pričamo o bebi, ja zaplačem. Sretna sam što ćemo Boba i ja dobiti prvo unuče, jer volimo djecu, naročito bebe. To će biti velika radost u našoj porodici. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pogrdni odnos prema ženama. Postoje žene koje izgledaju kao babe, i tako ih i nazivamo. A postoje i bake, deke, nane, nene, i to su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom djetinjstvu. Naročito ako su pomagali roditeljima koji rade. Uvijek ću pomoći našoj djeci i bit ću tu šta god da im treba – rekla je ona.

Pogledajte neke od fotografija sa sinoćne proslave. 

https://www.instagram.com/p/BphyBgqliRQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BphyDEPl470/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još