Lana Del Rey u potpuno novom izdanju

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Lana Del Rey doživjela je potpunu transformaciju koju njena publika nije očekivala. Lana je jedna od najpopularnijih pjevačica, a proslavila se je svojim ogromnim vokalnim sposobnostima. 

Također, kada se tek pojavila na sceni, divili su joj se mnogi. Smatrala se za najpoželjniju pjevačicu 2012. godine. Međutim, ona nikada nije značajno marila za svoje ženske atribute.

Pjevačica je nedavno pokazala i drugu krajnost i dobila koji kilogram više te se predstavila i u muškoj ulozi. Pozirala je obučena u muško odijelo i bez šminke, a na fotografiji nema ni traga njenoj ženstvenosti.

View this post on Instagram

Just because

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

I poslije ove fotografije, nastavila je da pozirati bez šminke i takve fotografije objavljivati na svom Instagram profilu . 

https://www.instagram.com/p/Bpaq0L6jVxc/?taken-by=lanadelrey

 

Lana se proslavila alubumom “Born To Die”, a pjesma “Video Games” osvojila je nagradu Best New Track.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti