Meghan Markle u masi prepoznala djevojku s Instagrama

Piše: Redakcija

Meghan Markle i princ Harry boravili su na Novom Zelandu u sklopu svoje turneje na Pacifiku. Gdje god da su se pojavili izazvali su oduševljenje te su ih svi željeli upoznati. Prilikom ove turneje dogodilo se i nešto zaista neuobičajno za kraljevsku porodicu.

Vojvotkinja je u masi ljudi prepoznala Hannah Sergel, svoju obožavateljku s Instagrama. Hannah je Meghan pratila mnogo prije nego je ova postala poznata. Navodno, Meghan je ovoj djevojci pomogla da se izbori s nekim mentalnim problemima.

Hannah je u masi  držala natpis “Hannah je, s Instagrama”, a kada je Meghan to uočila, krenula je prema njoj.

– Dođi – rekla joj je Markle i jako je zagrlila te tako iznenadila osiguranje i sve prisutne. Djevojka je Meghan dala pismo koje je ona prihvatila pa se pretpostavlja da će ostati u kontaktu. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uSNh3nJhXeU

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti