Pjevačica Colonije pokazala dečka: Čuvaj me od svih

Piše: Redakcija

Kada se u medijima pojavila vijest da grupa Colonija mijenja pjevačicu, svi su bili i više nego skeptični prema novoj članici ove regionalno popularne grupe Ivani Lovrić. Naime, fanovi su smatrali da ona jednostavno neće moći grupi pružiti ono što joj je pružala Indira Levak, no ona je za kratko vrijeme sve uvjerila da nije baš tako. Ivana se tako danas može pohvaliti svojim obožavateljima, koji se iz dana u dan sve više interesiraju za njen privatni život. Upravo to je razlog što su svi s oduševljenjem dočekali fotografiju koju je Ivana podijelila na svom Instagram profilu, a na kojoj je pokazala svog dečka. 

– Tvoje su ruke kao bedem, čuvaj me od svih – napisala je ona ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim izabranikom Tinom, koji je inače ekonomista. 

Podsjećamo, Ivana se Coloniji pridružila prije godinu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti