Josh Brolin uživao na odmoru i pokazao svoju zavidnu figuru

Piše: Redakcija

Poznati glumac Josh Brolin koji je osvojio pozitivne kritike ulogom Thanosa u novom nastavku „Osvetnika“, uživao je posljednjih dana na odomru sa prijateljima. Brolin je nakon napornih obaveza koje je imao u proteklom periodu odlučio uzeti malo predaha i uputiti se na egzotično ostrvo Malibu. Josh koji je nedavno proslavio 50. rođendan, pokazao je zavidnu formu, a na fotografijama koje je objavio na svom Instagramu vidi se i ožiljak od ubodne rane koju mu je nožem nanio nepoznati muškarac prije pet godina u Kostariki. Josh je tada za malo izbjegao smrt, nakon što ga je napadač povrijedio nožem koji se zario šest centimetara u njegov stomak. Glumac je nakon napada izgubio dosta krvi ali je pravovremenom reakcijom doktora izbjegao smrt.

https://www.instagram.com/p/BlbVajcBiqK/?taken-by=joshbrolin

Brolin je nakon svih problema sa kojima se suočio, nedavno objavio da je jako uzbuđen jer će po treći put postati otac. On je medijima saopštio kako je njegova 31-godišnja supruga Kathyn trudna, a prije dva dana su objavili zanimljiv video na Instagramu na kojem se par, vidno raspoložen, šalio na svoj račun.

https://www.instagram.com/p/BphfzCMlkA5/?utm_source=ig_embed

Josh je nedavno, na veliku radost ljubitelja akcionih filmova završio snimanje nastavka filma „Sicario“, a trenutno je agažovan na snimanju novog akcionog filma.

Pročitajte još