Kate Hudson o trudnoći: Bila sam iscrpljena a moj osmjeh bio je lažan

Piše: Redakcija

Glumica Kate Hudson nedavno po treći put postala majka donijevši na svijet kćerkicu kojoj je dala ime Rani Rose. Kate i njen partner Danny Fujikawa s velikom radošću objavili su informaciju da su postali roditelji, a medijima su otkrili informaciju da je malena Rani ime dobila po Dannyjevom ocu.

–Odlučili smo da našu kćerku nazovemo Rani po njenom deki, koji nije stigao da je upozna. On je bio poseban čovjek koji nam mnogo nedostaje. Neopisiva nam je čast što će ona nositi ime po deki- izjavila je glumica.

View this post on Instagram

💝 #WhatAMonth!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Iako je ovo za Kate treće dijete, glumica je otkrila kako joj je jako teško podnijela trudnoću. Ona je izjavila da je po savjetu ljekara, veći dio trudnoće morala provesti odmarajući, nakon što joj je saopšteno da bi trudnoća mogla biti jako rizična.

-Ukoliko ste se pitali zašto nisam bila aktivna kao ranije, to je zato što se nikad nisam osjećala iscrpljenije. Razlog za to je što sam tokom cijele trudnoće povraćala. Ako ste me igrom slučaja i vidjeli s osmjehom, to je bila obična laž- rekla je Hudson.

No, kako bi sve proteklo u najboljem redu, pobrinula se njena majka koja je sve vrijeme njene trudnoće provela uz svoju kćerku što joj je u mnogome olakšalo da prebrodi težak period koji je sada iza nje. Ovo je njeno treće dijete, a prethodno je iz dvije veze dobila dvojicu sinova. Starijeg sina Rydera dobila je dok je bila u braku sa Chrisom Robinsonom članom rock benda „The Black Crowes“ sa kojim je u braku provela sedam godina. Svog drugog sina Binghama rodila je 2011. godine dok je bila u vezi sa Mattom Bellamyjem pjevačem benda „Muse“. Izvor blizak paru navodi kako su Kate i Danny jako zaljubljeni ali da još uvijek ne planiraju vjenčanje.

 

Pročitajte još