Harper’s Bazaar: Keira Knightley oduševila prisutne svojom odjevnom kombinacijom

Piše: Redakcija

Glumica Keira Knightley pojavila se u Londonu tokom dodjele nagrada „Women of the Year“ koju dodjeljuje magazin „Harper’s Bazaar“. Keira se na gala večeri pojavila u prelijepoj Givenchy haljini koja joj je sjajno pristajala. Haljina je rađena prema motivima koji su bili popularni 80-ih godina prošlog vijeka, a obogaćena je originalnim detaljima.

Stilizovana haljina koja prati savršeno izvajanu liniju mlade glumice odlično se uklopila u njenu kompletnu odjevnu kombinaciju. Naramenice i naborani detalji sjajno su se slagali sa diskretnim make up-om i ležerno puštenom smeđom kosom. Prisutni su bili mišljenja kako je Keira izgledala jako sexy u ovoj nenametljivoj odjevnoj kombinaciji koju je začinila srebrnim cipelama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti