Sofia Vergara: Borba s bivšim se nastavlja

Piše: Redakcija

Poznata glumica Sofia Vergara optužila je svog bivšeg partnera Nicka Loeba da želi da uništi njen brak s Joeom Manganiellom. Ona i Nick su upleteni u pravnu bitku oko smrznutih embrija koje ona želi da uništi, dok ih on želi zadržati. Naime, Sofia i Nick su zajedno odlučili da zamrznu dva ženska emrbija, koja su planirali  iskoristiti u trudnoći sa surogat majkom. U sudskom procesu je Nickov zahtjev za oživljavanje embrija dva puta odbijen, zbog čega je uložio žalbu na odluku suda.  

Image result for sofia vergara and nick loeb pictures

– Ljudi uopšte ne bi trebali imati mišljenje o tome. Tu se nema šta pričati, papiri su potpisani – Sofia je ljutito izjavila u emisiji Good Morning America. 

Izvori bliski glumici su  otkrili da je ona uvjerena da Nick koristi sudski slučaj kako bi imao razlog da je u medijima optužuje, a sve s ciljem da uništi njen brak s Joem. Naime, ona smatra da Nick samo želi biti u centru pažnju. Podsjećamo, 46-godišnja Sofia je s Nickom bila u dvogodišnjoj vezi koju su okončali 2014. godine, a godinu kasnije se udala za svog sadašnjeg supruga. 

 

View this post on Instagram

#thebrentshapirofoundation😍😍

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti