Neslana šala: Ariana Grande bijesna na bivšeg vjerenika

Piše: Redakcija


Popularna pjevačica Ariana Grande burno je reagovala na svog bivšeg vjerenika Petea Davidsona zbog njegovog posljednjeg showa u kojem se poznati komičar našalio na čanu svoje bivše djevojke. Pete se u jednom od skečeva tokom emisije “Uživo subotom uveče” koji je kasnije objavio na svom Instagramu osvrnuo na detalj vezan za njihovu vjeridbu. Pete nije dugo čekao na njenu reakcju budući da se Ariana oglasila komentarom na njegovom Instagramu.

-Ne držiš se toga što tvrdiš. Reče da ne umiješ da mrziš?- napisala je pjevačica u komentaru ispod njegove objave.

Par je u vezi proveo pet mjeseci, tokom kojih su se vjerili, a potom raskinuli vjeridbu, rekavši kako nisu spremni za novi korak u njihovim životima. Kao jedan od razloga raskida veze navodi se Arianain težak period u proteklih godinu dana kada se mladoj pjevačici desilo dosta toga ružnog. Prvo je preživjela ozbiljnje traume tokom bombaškog napada u Manchesteru kada je za vrijeme njenog koncerta eksplodirala bomba koja je usmrtila veliki broj ljudi, a potom I smrt svog bivšeg momka, repera Maca Millera koji je umro usljed predoziranja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti