Tom Cruise 32 godine kasnije ponovio legendarnu scenu iz filmskog hita

Piše: Redakcija

Tom Cruse je ovih dana radio na snimanju novog nastavka filmskog hita Top Gun, koji je obilježio njegovu karijeru prije 32 godine. Holivudski glumac mogao se vidjeti ponovo u poznatoj maslinasto zelenoj jakni a sve za potrebe nastavka snimanja filma.

Tom je snimljen u ulicama Los Angelesa, gdje je snimao scenu vožnje motorom s kolegicom Jennifer Connelly, a čini se kako nije ostario ni dana. Poručnik Petea Mavericka Mitchella ostao je nepromjenjen i nakon toliko godina. Jennider je dobila čast da glumi Maverickovu ljubav i tako zamijenila Kelly McGillis koja je glumila Charlie u prvom filmu.

Za potrebe snimanja Tom je izabrao jedan od najbržih motora na svijetu, limitirana linija Kawasaki Ninje H2 Carbon, čija je vrijednost 30 hiljada dolara. Uz Toma u nastavku moći će se vidjeti i poznata lica poput Vala Kilmera, Milesa Tellera, Glena Powella, Jona Hamma i Eda Harrisa, koji su glumili u prvom dijelu filma. U kinima se ovaj film očekuje 2020. godine.

https://www.instagram.com/p/BptzUQThTh2/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti