Sve što niste znali o njima: Kate Middleton i princ William

Piše: Redakcija

Iako su svoju ljubav i privatnost držali što dalje od medija, o njihovom životu se tokom godina moglo saznati mnogo toga. Za vas otkrivamo nekoliko strogo čuvanih tajni koje je želio sakriti ovaj kraljevski par.

Živjeli su zajedno za vrijeme studiranja

-Par je zajedno išao na univerzitet St. Andrews u Škotskoj, te su oboje živjeli u studentskom domu. Kate prije nego što je upoznala Williama živjela je s prijateljicama u studentskom domu, dok je William živio s prijateljima. Kada su se konačno spojili, došli su na ideju da počnu živjeti zajedno, pa su 2002., sa još tri prijatelja iznajmili stan u blizini fakulteta.

Veza na daljinu

– Nakon završenog fakulteta njihova veza bila je prisiljena na daljinu. Po pavršetku fakultete Kate se vratila u London a William svojim kraljevskim obavezama. Budući da je bio član britanske mornarice, poslan je s ostatkom tima na posebne vojne pripreme na sjeverozapad Engleske.

Vojvotkinja Kate u vjenčanom buketu nosila je poseban cvijet

– Na dan vjenčanja Kate Middleton je u buketu, osim tradicionalne mirte, đurđica i zumbula nosila i jedan poseban cvijet. Nije toliko popularan ali ima zanimljivo ime „sweet William“

Posebna oprema za Williama na dan vjenčanja

– Prema tradiciji, William je za vjenčanje morao obući odoru kraljevske mornarice i to u crvenoj boji, a budući da se uniforma sastoji od više slojeva, princ je zahtijevao da mu se ugrade posebni jastuci kako bi se što manje znojio.

https://www.instagram.com/p/BHXpRgfAJG4/

Kate Middleton sama se šminkala na dan vjenčanja

– Za razliku od brojnih mladenki koje se na dan vjenčanja upuštaju u sigurne ruke spretnih vizažistica, vojvotkinja Kate odabrala je jednostavnu verziju i sama se našminkala. Naime, nekoliko mjeseci prije vjenčanja lijepa Britanka je upisala tečaj i tako usavršila nanošenje make-upa.

Udajom je Kate dobila tri titule

– Udajom za princa Williama i ulaskom u britansku kraljevsku porodicu, Kate Middleton dobila je tri titule. Postala je vojvotkinja od Cambridgea, kontesa od Strathearna i lady Carrickfergus.

Romantični William ispunio je posebnu želju svojoj supruzi

– U decembru 201., kada je Kate bila trudna s princezom Charlotte, ona i William posjetili su New York po službenoj dužnosti. Unatoč brojnim obvezama, par je proveo uzbudljivo vrijeme, a posebno vojvotkinja, kojoj je to bilo prvo putovanje u New York i dugo neostvarena želja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti