Bivša Vladimira Klička, Hayden Panetierre pijana izazvala skandal

Piše: Redakcija

Plavokosa ljepotica Hayden Panetierre posljednjih se nekoliko sedmica konstantno ‘uvaljuje’ u skandale. Ovaj je put pijana pozvala policiju u svoj stan, a oni su je pronašli potpuno rastresenu, uzrujanu i alkoholiziranu. Policija se na vratima pojavila zbog svađe između Panetierrinog dečka i njegovog oca, a koja se razuzdala do te mjere da je došlo do fizičkog okršaja. 

https://www.instagram.com/p/Bo6NfbMjSGK/

Zvijezda popularne serije “Heroji” u probleme je počela upadati prije tri mjeseca kada je prekinula s bokseromVladimirom Kličkom nakon 9 godina veze. 

Nije poznato zašto je par prekinuo, iako imaju kćerku Kayu, ali Panetierre je vrlo brzo pronašla drugog. Njen novi partner je Brian Hickerson, glumac za kojeg mnogi nikada nisu čuli pa se njeni obožavatelji pitaju je li s glumicom samo zbog slave. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti