Miranda Kerr: Uživam dok gledam Evana u ulozi oca

Piše: Redakcija


Jedna od najatraktivnijih manekenki svijeta Miranda Kerr nedavno se pojavila u društvu supruga Evana Spiegela na svečanosti “Lacma Art and film gala” održanoj u Los Angelesu. Iako je Miranda već duži niz godina jedno od zaštitnih lica “Victoria’s Secreta” oči medija bile su uprte u njenog supruga Evana sa kojim je u braku posljednjih godinu dana. Miranda i Evan nisu krili svoju ljuubav, a njihova nasmijana lica samo govore o tome koliko je par zaljubljen. Par je u maju dobio sina Harta Spiegela, a mediji pišu kako je sedam godina mlađi Evan oduševljen ulogom oca dok Mirandu posebno raduje njegov sjajan odnos koji ima sa njenim sinom Flynnom kojeg je rodila dok je bila u braku sa glumcem Orlandom Bloomom.

View this post on Instagram

😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Evan je jedan od osnivača, a kasnije i većinski vlasnik mobilne aplikacije “Snapchat”, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na bilzu 1,6 milijardi dolara. Spiegel je diplomirao na “Stanford” univerzitetu gdje je tokom studiranja radio na razvoju mobilnih aplikacija. Magazin “Forbes” svrstao je Evana među 400 najbogatijih Amerikanaca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti