Novosti

Khloe konačno progovorila o prevari: Tristan je imao sreće što sam bila u 9. mjesecu trudnoće

U novoj epizodi ‘Kardashiana’ prikazan je trenutak u kojem su Kardashianke saznale da je Tristan Thompson varao Khloe. Khloe je otkrila da joj je bilo jako teško gledati epizodu i sve to ponovo proživjeti. Ipak, za vrijeme emitiranja epizode u nedjelju, Kardashianka je strpljivo odgovarala na pitanja obožavatelja na Twitteru. 

Khloe je bila u Clevelandu i pripremala se za porođaj kada su mediji objavili snimku Tristana i jedne djevojke u klinču. 

– Hvala Bogu da kamera nije bila sa mnom u Clevelandu. Neću vam reći šta sam napravila, ali, ‘ajmo reći da je imao sreće što sam bila u devetom mjesecu trudnoće – napisala je Khloe na Twitteru.

– Srce mi tuče k’o ludo. Stvarno je čudno kako emocije nikada ne prođu. Možeš oprostiti, ali nemoguće je zaboraviti – dodala je. 

Objasnila je i zašto je odlučila Tristanu dopustiti da bude na porođaju uprkos svemu.

– Htjela sam imati divan porođaj kako bi i ja i True, kada bude starija, imale lijepe uspomene. Željela sam da jednog dana može vidjeti kako je i tata bio ondje. Zato sam odlučila svoje osjećaje ostavili po strani i biti pozitivna koliko mogu. Jedino o čemu sam razmišljala je rođenje moje kćerke i nisam htjela dozvoliti ikome da to uništi. Odlučila sam biti zrela i jaka zbog Ture. Godinama sam čekala taj trenutak. Sada znam da sam bila u šoku jer nisam mogla vjerovati da će mi se to ikad dogoditi, ali i dalje sam jako ponosna na sebe i kako sam sve to izdržala. True mi je dala snagu i mir koji sam trebala – zaključila je Khloe. 

View this post on Instagram

Life Adventures with True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on