Bizarne navike poznatih: Eminem živi u potpunom mraku dok Cameron Diaz laktovima otvara vrata

Piše: Redakcija


Mnoge poznate ličnosti obično ne vole govoriti o svom privatnom životu, posebno kada se radi o nekim detaljima iz njihovih života na koje su jako osjetljivi. Iako ih publika doživljava savršenim ličnostima, ipak postoje različite navike kojih se drže, a koje su po mnogo čemu bizarne i čudne. Tako na primjer, poznati reper Eminem još od djetinjstva vrijem kod kuće provodi u apsolutnom mraku, insistirajući od osoblja hotela u kojima boravi tokom turneje da prije njegovog dolaska prozrače i zatamne u potpunosti njegov apartman.

Sa druge strane, glumica Cameron Diaz boluje od opsesivno-kompulsivnog poremećaja. Kada je u svome domu, po nekoliko puta dnevno čisti kvake na vratima, dok nakon svakog ulaza gostiju u njenu kući, čisti svaku stvari za koju primjeti da su je njeni gosti dodirivali, a nerijetko, kada gosti odu, ulazna vrata zatvara laktovima.

Poznata fudbalska zvijezda David Beckham pati od navike da je sve “pod konac”. U frižideru je uvijek paran broj limenki i flaša sa sokovima, u garderobi uvijek drži paran broj odijela. Beckham takođe ne voli flajere niti reklamni materijal, a na stolu za kojim sjedi u restoranu treba da stoje samo osnovne stvari poput escajga i salveta, kojih naravno, mora biti paran broj bez obzira na broj gostiju koji sjede pored njega.

Katy Perry naprosto obožava svoje zube. Sjajni i bijeli zubi za nju su jedna od najbitnijih stvari u životu, pa tako, kuda god da putuje sa sobom nosi po 20 četkica za zube koje pere i po 6 puta na dan. Pjevačica je svojevremeno izjavila da ima strah od prljavih prozora i staklenih stolova, a svoje naočale čisti i kada ih ne nosi.

Jedna od zvijezdi hit serije “Prijatelji” Jennifer Aniston poznata je kao velika čistunica. Za sebe kaže da je perfekcionista, a oni koji je bolje poznaju tvrde kako je jako sujevjerna pa tako kada putuje avionom obavezno dodirne spoljašnjost letjelice, dok u avion obavezno ulazi desnom nogom.

Sa druge strane, glumica Megan Fox nikada u restoranu ne koristi escajg, već obavezno nosi svoj. Ona je jednom prilikom izjavila kako joj je nezamislivo koristiti escajg koji je prije nje koristilo na hiljade ljudi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti