Alec i Hilaria Baldwin: Nismo se zaustavili na broju četiri, imat ćemo još djece

Piše: Redakcija


Glumac Alec Baldwin nedavno je izjavio kako mu je uloga oca postala omiljena uloga u kojoj se ikada našao. Zajedno sa suprugom Hilariaom uživa u trenucima koje provode sa svoje četvero djece. Nedavno je njegova 34-godišnja supruga, inače fitness instruktorica izjavila kako uživa u ulozi majke. Mlada mama našalila se na svoj račun rekavši kako joj je rađanje beba postao hobi i nije isključila da u budućnosti neće biti još beba.

View this post on Instagram

Ppahy WeenyHallow…

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

Svoj porodični život porodica Baldwin često putem društvenih mreža dijeli sa svojim pratiocima pa su tako nedavno objavili fotografije nastale tokom Halloweena kada se kompletna porodica maskirala u NASAine kosmonaute što je izazvalo brojne pozitivne komentare. Ono što oduševljava njihovu publiku jesu porodične fotografije koje Baldwinovi često objavljuju, a na kojima su uglavno snimljeni u opuštenoj porodičnoj atmosferi.

View this post on Instagram

My son wants me to read to him and double as a sofa.

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

Spontani i nasmijani, Baldwinovi oduševljavaju sve, a često se mogu čuti komentari kako je par i više nego zaljubljen u svoju porodicu. Nedavno se Alec našao u žiži javnosti nakon skandala koji se dogodio u New Yorku kada se zbog parking mjesta potukao sa nepoznatim muškarcem. Baldwin je demantovao ove tvrdnje izjavivši da su mediji ovaj događa preuveličali sa željom da privuku pažnju javnosti.

View this post on Instagram

What a Summer I had with this bunch.

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

Iako će se zbog ovog incidenta naći na sudu 26. novembra, Baldwin je ovaj događaj ostavio iza sebe, te se okrenuo novim poslovnim izazovima. Glumac trenutno radi na snimanju novog filma “Lamborghini” u kojem će glumiti slavnog Enza Ferrarija tvorca čuvenog automobilskog giganta.

Pročitajte još