Angelina Jolie i Brad Pitt ponovo na sudu

Piše: Redakcija

Brad Pitt  i Angelina Jolie sastat će se 4. decembra na sudu kako bi još jednom pokušali dogovoriti detalje brakorazvodne parnice, ali i finalizirati sve oko starateljstva nad njihovo šestero djece, ali i o raspodjeli imovine para.

Naime, još u avgustu je Angelina na sudu tvrdila kako Brad ne plaća alimentaciju te da zapravo nije uplatio nikakav značajniji iznos otkako su se razišli. 

Shiloh sve više sliči na tatu Brada:

https://www.instagram.com/p/BjAxBiCHKXb/?utm_source=ig_embed

Bradov advokatski tim je utvrdio kako je i isplatio i više nego što je trebao u zadnjih godinu i po, tačnije više od 9 miliona dolara.

Angelina je na početku tražila puno starateljstvo nad njihovo šestero djece, no sada se očekuje kako Brad i Angelina trebali podijeliti starateljstvo te kako će 17-godišnjim Maddox, 14-godišnji Pax, 13-godišnja Zahara, 12-godišnja Shiloh i 10-godišnji blizanci Vivienne i Knox viđati oca gotovo jednako kao i majku.

No, hoće li Brad i Angelina uspjeti postići dogovor ostaje tek vidjeti. Naime, pretpostavlja se kako će se par ponovo posvađati. 

https://www.instagram.com/p/Bfq6Pgqn691/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti