Chris Martin: Teško sam podnio raskid od Gwyneth

Piše: Redakcija

Pjevač benda “Coldplay” nedavno je progovorio o svom braku sa glumicom Gwyneth Paltrow kao i teškim trenucima u životu nakon što su se rastali. Chris i Gwyneth rastali su se 2016. godine, a pjevač je u novom dokumentarnom filmu benda “Coldplay” pod nazivom “A Head Full Of Dreams” iznio brojne detalje iz svog života, kao i vremena provedenog u braku sa slavnom glumicom.

View this post on Instagram

Always In My Head R42 #ColdplayBuenosAires

A post shared by Coldplay (@coldplay) on

-Bio sam u velikom haosu, jer nisam mogao uživati u divnim stvarima koje su se dešavale oko mene. Naravno, prošao sam kroz buran period nakon raskida sa Gwyneth. Nikada nisam kukako, zahvalan sam na svemu, ali sve što se tada dogodilo jako me je pogodilo- izjavio je Martin.

Chrisove kolege iz benda Jonny Buckland, Guy Berryman i Will Champion bili su jako zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazio Chris. Čak je i njihov menadžer Phil Harvey svakoga jutra zvao Chrisa telefonom kako bi se uvjerio da je dobro. Nakon razvoda, Chris i Gwyneth krenuli su svojim putevima. Pjevač je trenutno u vezi za zvijezdom filma “A Fifty Shades Of Grey” Dakotaom Johnson, dok je Gwyneth trenutno u braku sa TV voditeljem Bradom Falchukom. Iako su nakon raskida krenuli svako svojim putem, bivši supružnici odlučili su da brigu o njihovo dvoje djece, kćerki Apple i sinu Mosesu preuzmu oboje, upravo iz razloga da njihova djeca ne bi morala prolaziti kroz stresan period.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti