David Gandy posjetio školu u koju je išao kao osnovac

Piše: Redakcija

Jedan od najtraženijih muških modela u svijetu David Gandy posljednjih dana aktivno se posvetio humanitarnom radu učestvujući u programu edukacije osnovaca i srednjoškolaca kroz nekoliko aktivnosti. Tom prilikom, Gandy je posjetio osnovnu i srednju školu koju je nekada pohađa, a tokom boravka susreo se sa nastavnicima i predavačima sa kojima je razgovarao o trenutnoj situaciji u školstvu. Gandy se prisjetio lijepih trenutaka provedenih u školi, nakon čega se družio sa mališanima koje je obradovao svojim prisustvom.

-Protekle sedmice sam bio ponovo u školi. Ponovo sam došao u svoju osnovnu i srednju školu da bih se uvjerio kako đaci i njihovi predavači provode program koji sam dijelom finansirao. Hvala svim divnim đacima, volonterima i nastavnicima koji su učinili da se tokom boravka u školama osjećam prijatno- napisao je Gandy na svom Instagramu.

Gandy je nedavno odlučio nastaviti saradnju sa poznatom robnom markom “Marks&Spencer” za koju je prije nekoliko godina lansirao kolekciju donjeg veša ali se ovoga puta oprobao kao dizajner predstavivši novu kolekciju muških kaputa sa svojim potpisom.

Pročitajte još