Milan Popović: Severinine uvrede su neizdržive

Piše: Redakcija

Nakon što je prijavio Severinu zbog porodičnog nasilja, Milan Popović je rekao da su mu njene uvrede neizdržive.

– Severina me u elektronskoj poruci nazvala glupanom, psihopatom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom i kriminalcem. Izluđen sam već od njenog verbalnog nasilja – rekao je Popović za 24sata.hr.

Milan i Severina od 2013.godine vode bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Pjevačica optužuje bivšeg muža da su zbog njega „procurile“ njene fotografije na kojima je pozirala gola.

– Zamislite kako je našem sinu, koji jednako voli i mamu i tatu i koji živi pored majke kojoj je nasilje nad ocem svog djeteta svakodnevna praksa – kazao  je on.

Podsjećamo, Milanov advokatski tim predložio je Centru za socijalnu skrb u Zagrebu uvrede koje je Severina iznijela na račun oca svoga djeteta, pa je zbog toga optužio za porodično nasilje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti