Djevojčica kuće: Najmlađa kćerka Cristiana Ronalda slavi prvi rođendan

Piše: Redakcija

Najmlađa kćerka Cristiana Ronalda, Alana Martina danas slavi prvi rođendan. Ona je četvrto dijete fudbaleske zvijezde, a prvo njegove izabranice Georgine Rodriguez.

Ronalno još ima osmogodišnjeg sina Cristiana i bilzance Evu i Matea koji imaju jednu i po godinu. Njegovo troje djece rodile su surogat majke.

Alana Martina rođena je u Madridu, a Cristiano i Georgina su je javnosti prvi put pokazali prošle godine u decembru, tri sedmice nakon što je rođena, na naslovnici španskog magazina Hola.

Ponosna mama Georgina, najmlađoj princezi porodice rođendan je čestitala na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj je Alana Martina i njeni brat Mateo i sestra Eva, ona je napisala:

– Dana 12.11.17. rođena je djevojčica kuće. Danas Alana Martina proslavlja godinu dana života. Godina puna ljubavi i sreće. Još jedan blagoslov u prekrasnoj porodici koju smo izgradili sa toliko ljubavi. Sretni smo, Bog nas je blagoslovio i veoma smo mu zahvalni za ono što imamo u životu. Hvala vam svima za vašu podršku, naklonost koju nam pokazujete i čestitke koje su za Alanu. Šaljemo vam mnogo ljubavi – napisala je Georgina.

View this post on Instagram

Mis amores ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Simpatični video o Alani pogledajte na linku ispod: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti