Hugh Grant: Život sa petoro djece mi je potpuno haotičan

Piše: Redakcija

Proslavljeni britanski glumac Hugh Grant trenutno radi na novom filmu koji bi uskoro trebao doživjeti premijeru. On se u nedavnom razgovoru za medije dotakao svog porodičnog života, rekavši kako je život sa petoro djece postao potpuno haotičan. Vječiti šarmer koji je svojevremeno izjavljivao kako ne vjeruje u brak smatravši ga nemogućim, priznao je da zbog bračnih obaveza nema previše vremena za film.

Hugh je oženjen dugogodišnjom djevojkom Annaom Eberstein. Vjenčali su se u maju ove godine u elitnom londonskom kvartu Chelsea. Sa Annaom ima troje djece, o kojima nikada javno ne govori ne željeći stvarati dodatni pritisak koji bi za njih mogao biti jako stresan.

-Imam petoro male djece i život mi je potpuno haotičan. Uvijek sam za rad na scenariju ili režiranje, ali sad jednostavno nemam vremena- izjavio je Grant.

Glumac je odgovarao na brojna pitanja medija, a kada su se dotakli teme njegove djece i njihovih interesovanja, Hugh je objasnio kako nije siguran da će oni krenuti njegovim stopama.

-Gledao sam ih na školskoj pozornici i primjetio sam da baš i nemaju nekog talenta- bio je iskren glumac.

Svojevremeno je Grant bio u dugugodišnjoj ljubavnoj vezi sa glumicom Elizabeth Harley sa kojom je raskiuo nakon 13 godina zajedničkog života. Poznati holivudski ljubavnik podigao je veliku prašinu kada se saznalo da ima treće dijete sa sadašnjom suprugom. U isto vrijeme, kineska glumica Tinglan Hong nosila je njegovo drugo dijete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti