Lady Gaga: Ukrala sam košulju Bradleya Coopera

Piše: Redakcija

Pjevačica Lady Gaga nedavno je dala intervju za magazin “Variety” u kojem je otkrila pikantne detalje sa snimanja filma “Zvijezda je rođena”. Ona je novinarima rekla da je sa snimanja filma ukrala nekoliko njoj dragih suvenira među kojima je i košulja koju je nosio Bradley Cooper.

–Željela sam da imam dio njega sa sobom– izjavila je pjevačica.

Sa snimanja je ponijela još nekoliko predmeta poput sveske u koju je glavna glumica zapisivala pjesme, kao i gel za tuširanje “Mr. Bubble” koji se pojavljuje u jednoj sceni u kadi.

–To je bilo vrijeme transformacija za mene. Kao umjetnik, za mene uvijek postoji onaj osjećaj koji vas tjera da se zapitate “Jesam li dovoljno dobra? Da li iskreno radim ovo? Stvaram li nešto pravo?” U meni postoji neka vrsta nataložene tuge, koja me tjera da se upitam da li sam dovoljno pružila- rekla je Gaga.

NO, ono što se u javnosti dugo spekuliše su upravo simpatije koje je Lady Gaga ostvarila prema Cooperu. Mnogi su mišljenja kako su neke scene toliko uvjerljivo odglumili da se da posumnjati da je među njima bilo varnica. Da stvar bude još zanimljivija, Lady Gaga se za potrebe snimanja za magazin “Variety” slikala upravo u Bradleyevoj košulji.

Bradlyjevoj supruzi Irini Shayk se ovo neće dopasti!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti