Gwen Stefani u potrazi za surogat majkom

Piše: Redakcija

Pjevačica Gwen Stefani i njen dečko pjevač Blake Shelton žele da prošire svoju porodicu. Za njihove želje pobrinut će se surogat majka, a trenutno su u potrazi za najboljom.

– Sada su u finalnim pripremama za odabir žene koja će nositi njihovo dijete. Njoj je veoma važno da Blakeu podari biološko dijete, a on je jako uzbuđen – rekao je prijatelj blizak paru.

Gwen već ima troje djece s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom. Majka je sinova Kingstona (12), Zume (10) i Apolla (4). Shelton iza sebe ima dva propala braka, od kojih jedan s country pjevačicom Mirandom Lambert, ali nema niti jedno dijete.

Nakon što se pjevač razveo od Mirande 2015. godine, Stefani mu je pravila društvo u teškim trenucima, kao što je i on njoj. Zajedno su prebrodili bolne razvode, a zaljubili su se u žiriju showa „The Voice“.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti