Lepa Brena: Aleksandra je mnogo zahtjevna

Piše: Redakcija

Pjevačica Aleksandra Živojinović u petom je mjesecu trudnoće, a članovi njene porodice trude se da joj makismalno udovolje i ispune sve njene želje. Lepa Brena izjavila je za srbijanske medije da je pjevačica veoma zahtjevna.

– Mi smo veoma uslužni što se tiče nje. Volimo i želimo da joj ugodimo. Prava je gladnica, izgleda da će beba baš da bude prilično jaka čim može toliko da pojede – kazala je Brena.

View this post on Instagram

🍁

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Popularna Lepa Brena otkrila je i da li planira da ide na kurs za bake.

– Ne moram zato što imam dvoje unučića od sestrične Majde, koji već imaju četiri i šest godina, tako da sam se izbježbala. Imam i svoju djecu, to je znanje koje se stiče i ne mora da se uči – izjavila je Brena.

Aleksandra i Filip Živojinović vjenčali su se u junu ove godine, a njihova svadba proglašena je svadbom decenije u Srbiji. Prvobitno su planirali da se njihovo prvo dijete rodi u Americi, ali su promjenili odluku, jer su doktori rekli da Aleksandra mora ostati u Srbiji.

View this post on Instagram

Nasa princeza Aleksandra i mame💪🤩👍❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti