Čarobno vjenčanje zvijezde Bollywooda: Udala se Deepika Padukone

Piše: Redakcija

Prema listi koju je objavio magazin “Forbes” indijska glumica Deepika Padukone jedna je od najplaćenijih glumica na svijetu. No ono što je trenutno zaokupilo pažnju svjetske javnosti jeste upravo vijest da se prelijepa glumica nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera Ranvira Singa. Čarobno vjenčanje obavljeno je daleko od njihove rodne Indije. Vjenčanje kome su prisustvovali samo najbliži članovi porodice obavljeno je na obali talijanskog jezera Komo, a svadbeno veselje trajalo je cijela dva dana.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on

Iako vjenčanje nije obavljeno u Indiji, par je ispoštovao sve običaje, a nakon što su se kroz Sindhi ritual zakleli jedno drugom na vječnu ljubav, uslijedilo je veliko slavlje. Kako običaji nalažu, mlada je u potpunosti bila okićena skupocjenim nakitom i zlatnim lancima, dok je njena koža na rukama bila išarana kanom, a motivi crteža uglavnom su činili dio tradicionalnih simbola iz Indije.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Ranveer Singh (@ranveersingh) on

Nakon što su na svojim nalozima na društvenim mrežama objavili čarobne fotografije sa svoga vjenčanja, mnogi su prokomentarisali da je par izgledao čarobno kao u najbajkovitijem filmu snimljenom u Bollywoodu.

Pročitajte još