Bivši muž Cheryl Cole: Slagala je, nisam je nikad prevario

Piše: Redakcija

Nakon što je u jednom intervju nedavno govorila o svojim bivšim ljubavima, pjevačica Cheryl Cole dotakla se njene veze sa poznatim francuskim ugostiteljom Jean-Bernardom Fernandez Versinijem sa kojim je tokom dvogodišnjeg braka dobila sina Beara. Ona je u tom intervjuu govorila o svojim bivšim ljubavima, a posebno se dotakla Ashleya Colea, i Jean-Bernardoa za koje je izjavila da su je varali.

Nije prošlo mnogo vremena od kada je iznijela ozbiljne optužbe na račun svojih bivših, a ubrzo je stigao odgovor od njenog drugog supruga. Poznati vlasnik restorana izavio je kako nikada nije ni pomišljao prevariti prelijepu pjevačicu, rekavši kako su njene tvrdnje neosnovane.

-Nikad nisam prevario Cheryl, to nije istina. Napravio sam sve što sam mogao za svoj brak i trudio se da uspijemo- rekao je Versini u povjerenju svom prijatelju, koji je njegovu tvrdnju saopštio Daily Mailu.

Bivši supružnici upoznali su se 2014. godine, a nakon tri mjeseca usljedilo je vjenčanje. Nakon dvije godine u braku, odlučili su se rastati. Iako je pjevačica iznijela ozbiljne optužbe na račun bivšeg supruga, mediji u Britaniji su pisali da se Cheryl dok je još uvijek bila u braku sa Jean-Bernardom, tajno viđala sa Liamom Payneom što se smatra jednim od razloga njenog razvoda od Jean-Bernardoa.

View this post on Instagram

Background … check.

A post shared by JB Fernandez Versini (@jeanbernard.fernandezversini) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti