Da nije malo pretjerala: Gwyneth Paltrow predložila spisak novogodišnjih poklona

Piše: Redakcija

Kako novembar polako odmiče, i kako nam se približavaju novogodišnji praznici, tako se i poznate zvijezde i svijeta filma, muzike i mode sve više takmiče u tome ko će i na koji način obradovati svoje najbliže. No, ovoga puta, poznata glumica Gwyneth Paltrow odlučila je napraviti spisak zanimljivih poklona koje je nazvala “luda ali sjajna” na kojoj se nalazi artikli koje ne mogu baš svi priuštiti.

Primjera radi, Paltrow je na svoju listu novogodišnjih želja koje je predložila svojim obožavateljima stavila stvari kao što su knjige i nakit, ali raznovrsne predmete koji koštaju pravo malo bogatstvo. “Hermes” daska za surfanje, jedan je od njenih prijedloga, a ukoliko se odlučite da ovo poklonite nekome za novu godine, to će vas koštati “tričavih” 7.700 dolara. Na njenoj listi nalazi se i set čarapa koji košta 260 funti, brijač od 50 funti ali i naušnice od 22.000 dolara za koje kaže kako bi sigurno obradovale voljenu osobu.

Gwyneth je svojim fanovima predložila kupovinu skopocijenih “Louis Vuitton” proizvoda, kao i žensku torbu “The Birkin” koja košta “mizernih” 15 hiljada dolara. Svoju listu zanimljivih prijedloga začinila je idejom putovanja na Mont Everest za koju je potrebno izdvojiti nekoliko hiljada dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti