Lily-Rose Depp: Miljenica Karla Lagerfelda iznenadila neobičnom modnom kombinacijom

Piše: Redakcija

Mlada glumica Lily-Rose Depp ne prestaje oduševljavati svojim provokativnim nastupima gdje god da se pojavi. Iako se u prvi mah činilo da će nasljednica čuvenog filmskog znalca Johnnyja Deppa ostati u sjenci svoga oca, stvari su se odvijale u savim suprotnom smijeru. Pored toga što se dobro snalazi u filmskim vodama, mlada glumica se uspješno bavi i modom. Ona se nedavno pojavila u novoj reklami za “Chanel no. 5” parfeme, čime se nova miljenica Karla Lagerfelda polako ali sigurno probija na sam vrh liste modela ovog prestižnog modnog brenda.

Tako se i ovoga puta mlada glumica pojavila u veoma neobičnoj modnoj kombinaciji. Ona se na promociji novog “Chanel” parfema pojavila u londonskom klubu “Annabel” u odjevnoj kombinaciji, za koju se mora priznati da joj sjajno pristaje. Glumica je nosila crnu kombinaciju sačinjenu od crnog kombinezona i crnih helanki. Ovu kombinaciju ukrasila je srebrnim kaišom sa jasno istaknutim “Chanelovim” logom, a da bi sve izgledalo besprijekorno, ovu kombinaciju ukrasila je srebrnim cipelama na štiklu sa atraktivnim crnim detaljima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti