Za jedan dan prodato više od 700 hiljada primjeraka knjige Michelle Obama

Piše: Redakcija

Veliku pažnju javnosti i čitalačke publike u SAD izazvala je autobiografska knjiga Michelle Obamae pod nazivom “Becoming”. Kako pišu tamošnji mediji, knjigu bivše prve dame SAD za 24 časa kupilo je preko 725.000 ljudi što predstavlja apsolutni rekor u knjižarama SAD za ovu godinu.

Kako su saopštili u izdavačkoj kući “The Crown Publishing Group” ova brojka uključuje knjige koje su prodate u pretprodaji, kao i one primjerke koji su prodati na dan zvaničnog puštanja u prodaju. Pored knjige koja se prodaje u čvrstom povezu u SAD i Kanadi, u ponudi su još i audio i elektronsko izdanje trenutno najpopularnije knjige u SAD. Iz izdavačke kuće su saopštili kako su zbog velikog interesovanja odlučili povećati tiraž sa prvobitnih 1,8 na 2,6 miliona primjeraka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti