Paris Hilton raskinula i treću vjerdbu

Piše: Redakcija

Nasljednica lanca hotela “Hilton” ne prestaje da iznenađuje svoje fanove. Poznata starleta Paris Hilton nedavno je raskinula vjeridbu sa glumcem Chrisom Zylkaom sa kojim je bila u vezi dvije godine. Paris koja je prije nekoliko mjeseci s velikom radošću objavila sretnu vijest, ipak neće stati na “ludi kamen” pošto je i ova vjeridba propala. Ni ovoga puta hirovita zvijezda nije dugo izdržala, budući da su i prethodne dvije vjeridbe propale. Chris i Paris vjerili su se prije nekoliko mjeseci, a glumac je tada svoju nesuđenu suprugu vjerio prstenom vrijednim 2 miliona dolara.

-Raskinuli su početkom mjeseca. Valjda su se zasitili poslije dvije godine veze- rekao je neimenovani izvor blizak bivšim vjerenicima.

https://www.instagram.com/p/BqZOEbnBAnU/

Iako svi već govore kako se njihova veza raspala, ni Paris a ni Chris još uvijek nisu potvrdili ove informacije. Paris je poznata po burnom ljubavnom životu i čestim promjenama partnera, a svojevremeno je bila u vezi sa igračem pokera Rickom Salomonom, modelom Jasonom Shawom, pjevačem Nickom Carterom, gitaristom Benjijem Maddenom, glumcem Dougom Reinhardtom, manekenom Riverom Viiperijem, no nijedna od ovih veza nije dugo trajala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti