George R. R. Martin: Game of Thrones više nikada neće biti isti

Piše: Redakcija

Čuveni pisac serijala “A Song of Ice and Fire” po kojem je kasnije snimljena serija “Game of Thrones”, George R. R. Martin otkrio je detalje nove serije. On je izjavio kako u novoj seriji čija je radnja smještena u Westeros, neće biti Targaryena.

-Mogu da otkrijem da je radnja ove serije smještena oko 5.000 godina prije dešavanja u “Game of Thrones”, što znači da je Westeros veoma drugačiji nego u prvoj seriji. Nema Kraljeve luke, nema Gvozdenog prijestola, i nema Targaryena. Valirija još uvijek nije počela da se uzdiže, i Targaryeni i njihovi zmajevi nisu u ovoj priči. Vidjet ćete drugačiji, stariji svijet i nadam se da će te izmjene seriju učiniti još zabavnijom i interesantnijom- rekao je slavni pisac.

Nova sezona popularne serije krenut će u aprilu naredne godine, a kako su javili iz produkcijske kuće HBO, bit će emitovano šest epizoda koje će donijeti konačnan rasplet koji željno očekuje veliki broj fanova ove serije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti