Marija Šerifović odlučila da se povuče iz javnosti

Piše: Redakcija

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da se nakon uspješnih koncerata koje je održala u proteklom periodu na neko vrijeme povuče iz javnosti i medija. Marija se na ovaj potez odlučila kako bi se što bolje koncentrisala i svu energiju usmjerila na snimanje novog albuma. Marija je nedavno održala dva velika koncerta, u beogradskoj Areni i na stadionu Koševo u Sarajevu, nakon čega je odlučila da je vrijeme da uđe u studijo i počne raditi na novom materijalu.

Marija je odlučila osvježiti tim ljudi sa kojima radi posljednjih godina pa će se tako zajedno sa njom u studiju naći neka nova lica koja će svojim angažmanom unijeti svježinu i novu energiju u njene pjesme. Pjevačica je spremna u narednom periodu provesti puno vremena u studiju te se njen potez smatrao očekivanim.

Iako će pažnju posvetiti novom albumu, Marija će u narednom periodu održati niz koncerata u Prokuplju, Tuzli, Budvi, Kopaoniku. Pjevačica planira snimiti duetsku pjesmu, ali nije željela otkriti informaciju o kome se radi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti