Princ Harry i Meghan Markle napuštaju kraljevsku palaču

Piše: Redakcija

Vojvotkinja Meghan i princ Harry sele se iz svog londonskog doma u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru, gdje će odgajati svoje prvo dijete, objavili su s Kraljevskog dvora.

Par trenutno živi u rezidenciji Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palače, i smatralo se kako će ostati u tamošnjem glavnom stanu kako bi se pripremili za dolazak djeteta koje treba na svijet doći na proljeće. Ipak, uprkos uloženih 1,3 miliona funti u renoviranje novog doma, Harry i Meghan će ipak živjeti na drugoj lokaciji.

Frogmore Cottage je poklon kraljice Elizabete Harryju i Meghan, a u njoj se nalazi velika dječja soba, deset spavaćih soba, dok u Nottingham Cottageu postoje samo dvije.

Navodno, Harry i Meghan se žele odmaknuti od princa Williama i vojvotkinje Kate Middletone, koji žive u 20-sobnom stanu u Kensingtonskoj palači.

– Harry i Meghan se žele preseliti, trebaju više prostora, ali ne žele živjeti u blizini  Williama i Kate.  Kate i Meghan vode potpuno drugačiji način života i to se u zadnje vrijeme primjećuje više nego ikad – izjavio je izvor blizak paru.

U službenoj objavi Kensingtonske palače piše:

– Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselit će se u Frogmore Cottage početkom sljedeće godine, dok će se pripremati za rođenje svog djeteta. Par je živio u Nottingham Cottageu od zaruka prošle godine. Windsor je posebno mjesto za njih i zahvalni su što će njihova službena rezidencija biti u sklopu tog posjeda. Njihovi radni uredi i dalje će biti u Kensingtonskoj palači. 

View this post on Instagram

NEW‼️

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Pročitajte još