Alex Rodriguez nasamario Jennifer Lopez

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i njen dečko Alex Rodriguez nedavno su u svom domu organizirali druženje sa članovima svoje porodice. Kako to obično biva na ovakvim događajima u svom domu, Alex se potrudio da napravi dobru atmosferu, pa je ovoga puta u goste pozvao poznatog izraelskog mađioničara i mentalistu, Liora Sucharda.

Kako je Alex prvi došao na ideju pozvati Liora, on je zajedno sa okupljenim gostima odlučio našaliti se sa Jennifer. Kada je Jennifer stigla u prostoriju u kojoj su okupljeni gosti sjedili za stolom, Lior ju je pozvao da priđe i stane do Alexa, nakon čega je izveo svoj trik. Prethodno ih je sve potapšao po leđima nakon čega je pucnuo prstima, a svi gosti odmah su oborili glave na sto. Nakon što je to učinio, Jennifer se jako uplašila i vrisnula, a u jednom momentu je i opsovala.

Kako je cijela situacija bila jako komična, gosti nisu dugo izdržali pa su se počeli smijati. Alex nije krio svoje oduševljenje time što je uspio prevariti suprugu ovim trikom. Lior je tokom večeri izveo još nekoliko zanimljivih performansa što je posebno bilo zanimljivo Alexu. Lior je čest gost na holivudskim zabavama. U junu ove godine bio je glavna zvijezda tokom proslave rođendana Kanyea Westa, a prije nekoliko godina zabavljao je goste na proslavi 70. rođendana Barbarae Streisand.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti