Poput starije sestre: Kate Middleton i princ Harry imaju odličan odnos

Piše: Redakcija

Odnos između Kate Middleton, supruge princa Williama i njegovog brata Harryja oduvijek je bio odličan. Harry je imao 20-ak godina kada se njegov brat počeo zabavljati s Kate, pa nije ni čudo što mu je ona vrlo brzo postala nešto poput starije sestre.

Kada je sniman dokumentarac o životu njihove majke, Kate je bila ta sa kojom su braća podijelila najintimnija sjećanja na tragično nastradalu princezu Dianu.

Pokloni koje njih dvoje razmjenjuju uvijek su orginalni. Dok Meghan Markle još uvijek nije bila u Harryjevom životu, duhovita Kate poklonila mu je minijaturnu lutkicu “Grow Your Own Girlfriend”. Neobična lutka veličine šest centimetara kada se stavi u vodu sobne temperature može postići 600 posto svoje orginalne veličine. Kada se izvadi iz vode, vrati se u prvobitno stanje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti