Radost u domu Joksimović: Malene Srna i Ana napravile prve korake

Piše: Redakcija

Pjevač Željko Joksimović nedavno je sa svojim obožavateljima podjelio radosnu vijest. Željko i Jovana roditelji su čertvorogodišnjeg sina Koste i jednogodišnjih bliznakinja Srne i Ane koje su nedavno napravile svoje prve korake, što je s velikom radošću dočekano u njihovom domu. Poznati par ne krije kako im djeca pričinjavaju najveće zadovoljstvo, a svaki slobodan trenutak trude se provesti zajedno.

-Kosta istražuje svijet dinosaurusa, a Ana i Srna uspješno prave prve korake. Djevojčice su prohodale i to je sad posebna radost i pažnja za nas- rekao je Joksimović.

Željko je nedavno odgovarao na brojna pitanja svojih obožavalaca putem društvenih mreža, a dotakao se i toga, kako i odakle crpi energiju i inspiraciju za pisanje i komponovanje pjesama.

-Svaka nova pjesma u suštini je drugačija od prethodne. Inspiracija je svuda, u raznim susretima, u ljudima, u porodici, negdje duboko u nama zapravo, i pokrene je samo jedan mali, ali dragocjeni trenutak- rekoa je Joksimović.

Željko je nedavno objavio spot za novu pjesmu “Menjaj pesmu” za koju je izjavio da je nešto potpuno drugačije od svega što je do sada radio, dodavši kako se već duže vremena spremao za ovaj poduhvat.

View this post on Instagram

Pre 4 godine u ovo vreme❤️❤️❤️#loveofmylife

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti