Potpuno neprepoznatljiva: Zvijezda Victoria’s Secret ovako izgleda bez šminke

Piše: Redakcija

Modeli “Victoria’s Secreta” jedne su od najljepših i najatraktivnijih žena na svijetu, ali van piste one izgledaju poput drugih žena. Kada se svjetla ugase, i kada siđu sa piste, njihova izgleda postaje potpuno drugačiji. Kao i druge djevojke, one sa sobom nose svoje vrline, ali i mane, a jedna od njih, nedavno je objavila fotografije na kojima izgleda potpuno drugačije.

Atraktivna manekenka Taylor Hill nakon naporne sezone odlučila je otputovati na odmor. Taylor je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke, a iako izgleda potpuno drugačije nego što smo navikli da je gledamo, mnogima se dopao njen prirodni izgled.

View this post on Instagram

Buenos Dias 🌞

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Očigledno je da Taylor uživa u svako trenutku odmora, te da joj ne predstavlja problem pokazati kako zaista izgleda u opuštenoj varijanti, čime je odbacila ustaljeno mišljenje kako svjetski modeli svakoga trenutka izgledaju savršeno kao na modnim pistama.

View this post on Instagram

🌙🌜⭐️🌛✨

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti