Victoria Beckham je bila u tajnoj vezi

Piše: Redakcija

Victoria i David Beckham upoznali su se 1997. godine, nakon što su Spice Girls nastupile na utakmici Manchester Uniteda, i to na Davidov zahtjev. U svojoj autobiografiji „Learning to Fly“ iz 2001. godine, Victoria je otkrila kako su izgledali počeci njene veze s najpopularnijim fudbalerom na svijetu.

Victoria i David zaljubili su se na prvi pogled, a svoju su vezu morali skrivati. Između ostaloga, Victoria je u ono vrijeme još bila u vezi sa Stuartom Biltonom, piše Daily Mail.

U svojoj autobiografiji, Victoria je priznala da je mjesecima bila u vezi s Davidom, a to nisu znali njeni prijatelji, roditelji, pa ni menadžer  Simon Fuller.

– Simon je htio da se David i ja zajedno ne pojavljujemo u javnosti ili barem što je to manje moguće. S druge strane, bio je veliki obožavatelj Manchester Uniteda zbog čega je želio imati veliku ulogu u našoj vezi – napisala je Victoria u autobiografiji.

Ono zbog čega se Victoria osjećala vrlo neugodno je bila činjenica da je Simon želio znati i kad će zaljubljeni par prvi put zajedno spavati.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti