Bella Thorne izazvala buru komentara reklamom za svoju liniju šminke

Piše: Redakcija

Mlada glumica i Instagram zvijezda Bella Thorne nedavno je na tržište izbacila kolekciju šminke koju je lično kreirala. Ono čime je izazvala buru komentara jeste reklama kojom je odlučila promovisati svoj novi proizvod. Bella koja sebe voli nazvati glumicom, u seriji reklama koje je objavila, u veoma provokativnom izdanju predstavila je liniju šminke, no mnogi nakon što su pogledali reklamu nisu baš bili sigurni da se radi o reklami za šminku.

Bella se i ovaj put potrudila privući pažnju publike snimivši reklamu za liniju šminke koju je nazvala “Thorne By Bella”, u kojoj se potpuno obnažena kupa u čokoladi i šlagu, a svojim provokativnim pokretima izaziva uzdahe mnogih. Mlada internet zvijezda javnosti je postala poznata provokativnim nastupima, pijanstvima, druženjem sa optuženim silovateljem, a čak je bila u kratkoj aferi sa bivšom djevojkom svoga brata.

Iasko se već duže vremena nalazi na udaru brojnih kritika, Bella očigledno zna kako da unovči svoju popularnost. Ona je nedavno u jednom intervjuu izjavila kako je njeno zanimanje zapravo Instagram.

-Za jednu objavu na Instagramu zaradim oko 65.000 dolara, za Instagram story zaradim između 10.000 i 20.000 dolara, a za Snapchat isto toliko- izjavila je Bella.

View this post on Instagram

We are live!!! @thornebybella

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Ono što je zanimljivo, jeste da 21-godišnja Instagram zvijezda u početku svoje karijere nije imala pristup svojim društvenim mrežama o kojima se tada starala njena majka. Nakon što je postala punoljetna, Bella je odlučila preuzeti kontrolu nad svojim nalozima na društvenim mrežama, a sada već uspjeva zaraditi milione.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti