Britney Spears: Pozvala sam ga nakon pet mjeseci, znala sam da će biti moj

Piše: Redakcija

Pjevačica Britney Spears posljednjih nekoliko godina prošla je kroz pravi pakao. Nakon raskida sa Justinom Timberlakeom, Britney se ubzo udala za svog druga iz djetinjstva Jasona Alexandera, ali je nakon samo 55 časova taj brak poništen. Prošlo je šest mjeseci kada se Britney ponovo odlučila stati na ludi kamen. Pjevačica i atraktivni plesač Kevin Federline vjenčali su nakon samo par mjeseci koliko su proveli zajedno. Iako su ubzo na svijet stigli sinovi, par se nakon tri godine koliko su proveli u braku, odlučio razvesti.

Za Britni su nakon toga usljedile godine pakla i haosa. Borba s alkoholizmom i narkoticima koštala ju je skoro starateljstva nad sinovima, a nakon što je u naletu bijesa ošišala kosu, Britney je po hitnom postupku hospitalizovana. Pjevačica je nakon terapija kojima je bila podvrgnuta, neko vrijeme provela u svom domu daleko od očiju javnosti. 2008. godine, Britney se konačno vraća na scenu kada izdaje album “Circus” koji ju je vratio na vrh svjetskih top lista.

View this post on Instagram

From 🇧🇪 with love @britneyspears

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Tokom snimanja spota za pjesmu “Slumber Party” 2016. godine, Britney upoznaje atraktivnog manekena i fitness instruktora Sama Asgharija, koji nije gubio vrijeme već joj je odmah dao svoj broj mobitela. Od tada je prošlo pet mjeseci kada Britney slučano pronalazi njegov broj u svojoj torbi i odlučuje da mu se javi.

View this post on Instagram

Guess whose birthday is coming up? #princess

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Mnogi su bili mišljenja da Sam samo želi iskoristiti njenu slavu i bogatstvo, ali izvor blizak pjevačici tvrdi kako je par jako zaljubljen. Sam ne krije koliko je zaljubljen u Britney pa je tako na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa Britney, a u opisu fotografije maneken najavljuje pjevačicin skori rođendan. Sudeći prema ovoj i drugim fotografijama koje je objavio zajedno sa Britney, mnogi su mišljenja kako bi par uskoro mogao stati pred matičara.

View this post on Instagram

305 With my lady @britneyspears 🌴

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti