Prva šetnja s kćerkom: Hladnoća ih nije omela

Piše: Redakcija

Po prvi put nakon porođaja u javnosti su se prošetali Diane Kruger i Norman Reedus, i to sa kćerkicom starom svega mjesec dana. Par je toliko bio sretan u izlasku da je zanemario zimu i ružno vrijeme. Oboje su obukli debelu odjeću i prošetali ulicama New Yorka. Mislili su i na svoju nasljednicu pa su je dobro zaštitili dekicom i gotovo u potpunosti zatvorili kolica.

Dlumica Diane je napokon dobila najbolju ulogu u svojoj karijeri, postala je majka. 42-godišnja glumica nikada nije skrivala da želi dijete, ali za vrijeme trudnoće tu vijest je pokušala sakriti od očiju javnosti. Zbog tajne koju je skrivala izazvala je mnoštvo tračeva, a oni su se potvrdili nakon Filmskog festivala u Cannesu, kada joj je stomak bio prevelik da bi ga sakrila.

Podsjećamo Diane i Norman su se upoznali za vrijeme filma „Nebo“ u kojoj su oboje imali glavne uloge. Tako su se i zaljubili.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti