Kćerka Donalda Trumpa u strogoj tajnosti započela vezu: Šta će na ovo reći tata

Piše: Redakcija

Najmlađa kćerka Donalda Trumpa nedavno se po prvi put pojavila u javnosti za vrijeme američkog praznika Dan zahvalnosti. Tada su je ismijavali zbog cijene koja joj je ostala na cipelama, a sada je ponovo privukla pažnju.

Tiffany Trump u najvećoj tajnosti je započela novu ljubavnu vezu, a naravno kao što je to bio slučaj do sada i ovog puta je izabrala bogatog nasljednika. Riječ je o Michaelu Boulosu, koji je odrastao u Lagosu, Nigeriji, a kako se saznaje vuče i libanonske korjene.

View this post on Instagram

My back to school 🎈📓 #GeorgetownLaw

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

– Tiffany je sretna, naročito jer je uspjela očuvati vezu od javnosti. Već ga je upoznala s porodicom na Dan zahvalnosti i svima se dopao, jer je riječ o izuzetno inteligentnom mladiću iz odlične porodice – kazao je za sada neimenovani izvor.

View this post on Instagram

🍂🍁🍂

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Ono što je zanimljivo da Donald nije imao ništa protiv novog dečka svoje kćeri, očito mu ne smeta da je odrastao u jednoj od afričkih zemalja. Kako je poznato još u januaru Trump je loše govorio protiv ovih zemalja.

               

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti